Wat kan ik voor je doen?

Welkom. Laat ik eerst eens wat over mijzelf vertellen. Ik ben Diederik Voortman, Interieurarchitect en ruim 15 jaar actief in de interieur branche. In de loop van de tijd heb ik een hoop uiteenlopende projecten mogen realiseren voor zowel particulieren als voor bedrijven. Uiteenlopend van complete uitbouwen (en opbouwen) tot inrichten van nieuwe kantoorpanden.

Vaak begint een interieur opdracht met een kennismaking. Er is een vraagstelling of een wens en daarbij moet er iets aan het interieur gedaan worden. Door goed te luisteren naar wat er gevraagd word kan ik redelijk snel een beeld vormen van wat er gedaan moet worden. Aan de hand van dit gesprek kan ik een Schets Ontwerp opstellen. Dit is de eerste stap in het proces. Ik onderzoek wat er ruimtelijk gezien mogelijk is en beeld dit uit in een aantal plattegronden en 3D beelden. Door gelijk ook te beginnen met materiaalkeuzes ontstaat er een goede basis om vanuit verder te gaan.

De volgende stap is een Voorlopig Ontwerp. Hierbij is de keuze voor de indeling gemaakt en kan alles verder uitgewerkt worden. Denk hierbij aan lichtplan, vloeren plan, meubels al dan niet maatwerk. Ook afwerkingen, materialen en details kunnen nu verder uitgediept worden.

Na een Voorlopig Ontwerp volgt een Definitief Ontwerp. Hierbij worden alle laatste wijzigingen verwerkt in technische tekeningen zodat er aan de hand van deze tekeningen goed een aanvraag naar een uitvoerende partij gedaan kan worden.

Neem eens een kijkje op de rest van de site of neem contact op om nader kennis te maken zodat we samen stappen kunnen gaan zettten.